Referenties

Schrijf een nieuwe referentie.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.224.117.125 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Michel van Rossum schreef op januari 29, 2016 om 10:30 am:
Nu snap ik waarom de wat kleinere bedrijven wel reageren. Mijn klus van vier palen in een kleine ruimte was niet eenvoudig maar door de flexibele instelling van Mark en zijn zoon is alles volgens afspraak meer dan keurig gedaan. Ook de persoonlijke betrokkenheid heeft mij overtuigd. Een zeer sterk pluspunt is dat ze erg snel reageren op vragen ook door Ingrid. Ik zal iedereen die een heibedrijf zoekt Mark Versluis heibedrijf aanraden. Een dikke tien is op zijn plaats
Spies & van Essen schreef op januari 29, 2016 om 10:30 am:
Goede ervaringen, er wordt snel gereageerd op mailwisselingen en afspraken goed nagekomen!
Familie Van Hees schreef op januari 29, 2016 om 10:30 am:
Het eerste telefoontje leverde ons al zoveel relevante informatie op dat we direct enthousiast en overtuigd waren. Daarbij konden ze de werkzaamheden op erg korte termijn - de volgende dag - uitvoeren! En ze hebben alle beloftes waargemaakt! Geen mooie praatjes, maar goed werk in een geweldig tempo en tegen een prima prijs. De mensen waren bijzonder aardig en kundig, zowel aan de telefoon als op de plaats waar het werk uitgevoerd moest worden. Dit familiebedrijf is een aanrader! We gunnen ze nog veel mooie werkzaamheden!
Anton van den Hoeven schreef op januari 29, 2016 om 10:29 am:
Familiebedrijf dat tegen een redelijk prijs goed heiwerk levert. Je kunt zien en horen dat ze verstand hebben van heien. Bij mij zijn 2 buisheipalen van 16,8 cm doorsnee en 12 meter lang geheid voor een bijkeuken uitbouw. Ze hebben goed werk afgeleverd. Ook als je overdag belt voor informatie krijg je iemand aan de lijn die verstand heeft van heien.
Fam. Maurer schreef op januari 29, 2016 om 10:29 am:
Wij hebben 8 stalen buispalen laten heien en daarnaast heeft dit bedrijf voor ons een ander bedrijf geregeld die de fundering kwam plaatsen. Beide bedrijven waren zeer professioneel, snel en kundig! Daarnaast zijn het hele aardige mensen, we zijn heel erg tevreden met het geleverde werk.
Zuidam schreef op januari 29, 2016 om 10:28 am:
wij willen voor onze jachthaven stalen palen laten slaan 2x 323 m/m 12meter lang maar wil graag prijs indicatie incl materiaal werk is in haarlem
ingrid versluis schreef op januari 29, 2016 om 10:28 am:
Vanaf heden (22 juni 2012) is het mogelijk om uw boodschap of referentie ier achter te laten. Wij waarderen dit zeer en zullen indien gewenst hier zeker op terug komen.