Referenties

Schrijf een nieuwe referentie.

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.238.98.39 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Nahari uit Breda schreef op augustus 29, 2016 om 3:15 pm:
Aanrader!! Erg tevreden over het plezierige verloop van de werkzaamheden en de planning voor het aanbrengen van heipalen en een fundering. In 3 dagen zat alles erin!
Petra Buitelaar uit Rotterdam schreef op juli 14, 2016 om 11:36 am:
Heibedrijf Mark Versluis heeft bij ons 9 stalen buispalen op een professionele wijze en perfect in lijn (zoals de aannemer aangaf) aangebracht. Het was een hele klus om bij ons op locatie te komen omdat het op een eiland in de Bergse Plas is maar dat was voor Mark geen probleem. We hebben een ponton gehuurd en alles is daarop vervoerd zelf het beton! Er is top werk geleverd!!
Joris uit Sint-Michielsgestel schreef op april 1, 2016 om 3:45 pm:
Goed werk geleverd met het aanbrengen van 2 stalen buispalen en fundering voor onze aanbouw. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen!
Bouwbedrijf A.L schreef op januari 29, 2016 om 10:47 am:
goedenavond, we zijn met een uitbouw aan de achterkant bezig in Naarden aan de Maria Louiselaan 13 vermoedelijk zou er geheid moeten worden. graag wil ik van een offerte voor 4 palen. Mvg, Abdoe Lemkadem. 06-20172346
nick van Kessel schreef op januari 29, 2016 om 10:47 am:
Beste Mark, Goed stuk werk geleverd! Palen geplaatst voor fundering en ondersteuning van een zakkende muur. Weer een zorg minder. Netjes en prettig in de samenwerking. Dit kom je niet altijd tegen in de bouw. Groet, Nick van Kessel
J. Kooiker schreef op januari 29, 2016 om 10:46 am:
Prima werk geleverd met het heien en nieuwe fundering maken om onze aanbouw te stabiliseren. Samenwerking ging heel goed en er is in overleg voor de beste oplossing gekozen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Groeten J. Kooiker
Klus en Onderhoudsbedrijf Jack Smout schreef op januari 29, 2016 om 10:46 am:
Met deze jongens kun je echt goed werken. Ze denken mee , ze zijn heel vriendelijk en netjes. Ze laten alles keurig netjes achter, en de palen staan bij mij perfect ik hoef er niet veel meer aan te doen. Jongens bedankt voor het nette werk. Groeten Jack
Bouwbedrijf Gebroedres Geurtsen schreef op januari 29, 2016 om 10:46 am:
Heibedrijf Mark Versluis heeft voor ons weer naar volle tevredenheid de palen verzorgd voor een aanbouw in veenendaal het was niet makkelijk om bij de werkplek te komen maar heel rustig en met beleid is het zeker goed gekomen.
Stroobant jiose schreef op januari 29, 2016 om 10:45 am:
graag zou ik bij jullie komen werken als heibaas machinist heb ervaring in heimachinis van het jaar 1979 tot 2014 heb altijd bij franki getechnieks gewerkt
Adrie de Jong schreef op januari 29, 2016 om 10:45 am:
Heibedrijf Mark Versluis levert zeer goed werk. 11 jaar terug ook geweest samen met zijn vrouw nu in 2015 met zijn zoon samen. Het werk wat zij maken is goed en werken ook zeer netjes en je kan niet zien dat ze geweest zijn. Ik kan ze aan ieder aanbevelen.
bouwbedrijf de-mets schreef op januari 29, 2016 om 10:45 am:
wij als bouwbedrijf (bouwbedrijf de-mets) zijn zeer te vreden met het fam bedrijf versluis,Ze hebben voor mij 2x gewerkt ,in den-bosch en in oisterwijk Ze komen optijd,volgens afspraak, in den bosch heeft het zijn zoon gedaan. En in oisterwijk hij en zijn vrouw prijs goed/mijn ervaring met het heibedrijf is gewoon heel goed ( bedankt)
L. Schreinemachers schreef op januari 29, 2016 om 10:33 am:
Het hei en funderingsbedrijf Mark Versluis kan ik iedereen aanbevelen die een hei en funderingsbedrijf nodig heeft. Niet alleen prijstechnisch, maar ook qua samenwerking. Mijn ervaring met dit familiebedrijf was en is ontzettend prettig. Door omstandigheden moest er met enkele palen "geschoven"worden, maar dit werd door vader en zoon Versluis op een goede manier opgelost. Ook mevrouw Versluis speelt in dit geheel een belangrijke rol, want zij legt de contacten en is op locatie komen kijken om niets aan het toeval over te laten. Nadat het sloopwerk klaar is, zullen de resterende drie funderingspalen( van de dertien) nog de grond in gaan. Hiervoor moeten vader en zoon Versluis nog een keer terugkomen, maar hebben hier niet moeilijk over gedaan. Kortom een zeer prettige samenwerking.
Henk en Ariëtta Sander-van Oosten schreef op januari 29, 2016 om 10:33 am:
De Firma Versluis heeft bij ons in juni 2014 een sterk verzakkende houten berging op een prima manier met buispalen gestabiliseerd en opgehoogd. De buitengewoon snelle en adequate reactie (per mail) op een eerste verzoek voor een offerte, sprak ons zeer aan. Bovendien zijn het zeer sympathieke mensen met creatieve gedachten om het betreffende probleem op te lossen en met verstand van zaken! We kunnen dit bedrijf zeer aanbevelen.
fam Meijer-Reinders schreef op januari 29, 2016 om 10:33 am:
Eind februari heeft dhr Versluis met zijn schoonzoon onze aanbouw gestabiliseerd. Een klus die ondanks personele problemen in korte tijd prima werd geklaard. Vanaf het inwinnen van informatie tot het opruimen van de rommel; alles verliep heel erg goed. Het contact was heel prettig en het werk is super uitgevoerd. Een aanrader!
ruud roverts schreef op januari 29, 2016 om 10:32 am:
hallo graag wil ik een prijs voor 5 stuks buispalen diameter 168 van 14 meter op de Houtschelf in Hardinxveld-Giessendam hoop spoedig iets van u te vernemen met vriendelijke groet Ruud Roverts
familie L. Snaauw schreef op januari 29, 2016 om 10:32 am:
Wij zijn erg blij dat we voor jullie bedrijf gekozen hebben toen er geheid moest worden voor onze aanbouw. Vanaf het eerste contact via de mail en telefonisch tot aan de hei werkzaamheden naast ons huis liep alles zeer vlot en voorspoedig en ook heel persoonlijk. We zouden iedereen aanraden om hei werkzaamheden door jullie te laten verrichten. Hartelijke groeten familie Snaauw
familie L. Snaauw schreef op januari 29, 2016 om 10:31 am:
Wij zijn erg blij dat we voor jullie bedrijf gekozen hebben toen er geheid moest worden voor onze aanbouw. Vanaf het eerste contact via de mail en telefonisch tot aan de hei werkzaamheden naast ons huis liep alles zeer vlot en voorspoedig en ook heel persoonlijk. We zouden iedereen aanraden om hei werkzaamheden door jullie te laten verrichten. Hartelijke groeten familie Snaauw
van Grinsven schreef op januari 29, 2016 om 10:31 am:
In een woord geweldig! Mensen die in alles met je meedenken, goed bereikbaar zijn en ondanks weer een wind uitstekend. werk leveren. De 4 palen staan exact op de juiste plek en op de juiste hoogte.
wil leenhouts schreef op januari 29, 2016 om 10:31 am:
Mh . er moeten 3 palen verplaats worden tbv. aanlegsteiger in buggenum limburg. heeft het zin om hier een prijs voor af te geven, gezien de afstand?. m.vr. gr. wil leenhouts.
Sven schreef op januari 29, 2016 om 10:30 am:
Wij zijn heel tevreden. Bij ons zijn er 4 palen de grond in gegaan voor onze aanbouw.We kregen snel reactie terug op onze aanvraag. Er is netjes gewerkt en de familie is erg vriendelijk.Het is ook erg interessant om te zien hoe het allemaal in zijn werk gaat. Wij zullen dit bedrijf ook zeker aanraden!